tentang Kami company

Baigong
Difokuskeun Layanan Bantalan

Linqing Baigong Bearing Co., Ltd. utamina ngahasilkeun bantalan non-standar, bushings standar nasional non-standar, bantalan bola alur jero non-standar, bantalan idler non-standar, shafts modél khusus non-standar, bantalan non-standar, non- bantalan mesin tatanén standar, Bantalan rol anu henteu standar, bantalan roda panduan henteu standar, bantalan garis perakitan non-standar, bantalan séri bal alur jero, bantalan roller tambang, sababaraha jinis cincin bantalan, seueur dianggo dina mobil, mesin tatanén, mesin konstruksi sareng industri sanés.

southeast-removebg-preview

Pilih urang

"Kualitas produk anu stabil, nyiptakeun perusahaan kelas munggaran, sareng nyugemakeun kabutuhan konsumén pikeun dianggo" nyaéta usaha anu ngungudag perusahaan, sareng "pelanggan heula, reputasi heula" nyaéta tujuan langgeng perusahaan urang.

  • ad_ico_01

    Perusahaan bakal nyayogikeun pangguna réspon téknis telepon sadidinten pikeun ngabantosan pangguna pikeun méréskeun naon waé masalah anu aya dina produk sareng sistem.

  • ad_ico_02

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

  • ad_ico_03

    Salami anjeun milih produk kami, éta bakal disayogikeun gratis sareng nungtun anjeun pikeun dianggo, sareng bakal dikirimkeun gancang-gancang.

index_ad_bn

Bérita paling énggal

  • Bantalan non-standar laun janten komponén dasar konci

    Bantalan non-standar penting sareng komponén dasar konci dina industri alat-alat manufaktur, anu sacara langsung nangtoskeun kinerja, kualitas sareng reliabiliti alat-alat utama sareng produk host, sareng dikenal salaku komponén "jantung" tina pabrik alat-alat. Af ... / p>

  • Kumaha parios penampilan bantalan anu henteu standar

    Sagala jinis corétan mékanis, sapertos lecet, goresan, cilaka tekanan, lebam, sareng sajabina, bakal ngabalukarkeun pamasangan bantalan anu goréng, nyababkeun beban éksentris sareng konsentrasi setrés, sareng nyababkeun turunna akurasi rotasi sareng kahirupan jasa. Korosi, kulit hideung, sareng pitting, anu kadua nyaéta d ... / p>