• pagebannera

Wilujeng sumping di Baigong!

Linqing Baigong Bearing Co., Ltd. utamina ngahasilkeun bantalan non-standar, bushings standar nasional non-standar, bantalan bola alur jero non-standar, bantalan idler non-standar, shafts modél khusus non-standar, bantalan non-standar, non- bantalan mesin tatanén standar, Bantalan rol anu henteu standar, bantalan roda panduan henteu standar, bantalan garis perakitan non-standar, bantalan séri bal alur jero, bantalan roller tambang, sababaraha jinis cincin bantalan, seueur dianggo dina mobil, mesin tatanén, mesin konstruksi sareng industri sanés. 

Kualitas Anu Saé

Perusahaan fokus kana pamekaran produk énggal pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, sareng sampel sareng gambar pikeun ngarobih sababaraha bantalan non-standar. Kalayan élmu canggih sareng téknologi, tanaga manajemén perusahaan anu saé, ISO9001: 2000 prosedur manajemén kualitas sareng produksi jalur perakitan anu épisién, téknologi prosés produksi produk kami terus ningkat sareng mekar.

Kusabab ngadegna perusahaan, kalayan pamekaran bisnis, pamutahiran modél produk, pamutahiran kualitas produk sareng paningkatan jasa, beuki seueur palanggan domestik sareng asing parantos mimiti mikawanoh sareng ngadukung produk kami, sareng penjualan produk parantos ningkat.

Perusahaan parantos damel babarengan sareng konsumén tina sababaraha platform asing: AliExpress, LAZADA, Amazon, Independent Station, hoyong, ebay, sareng sajabana, produk anu seueur diékspor ka: Asia Tenggara, Afrika, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Éropa, jsb Amérika Serikat, Kanada, Rusia, Koréa Kidul, Singapura, Malaysia, India, Afrika, Vietnam, Thailand, Ukraina sareng nagara-nagara sanés.

"Kualitas produk anu stabil, nyiptakeun perusahaan kelas munggaran, sareng nyugemakeun kabutuhan konsumén pikeun dianggo" nyaéta usaha anu ngungudag perusahaan, sareng "pelanggan heula, reputasi heula" nyaéta tujuan langgeng perusahaan urang. Kami daék males pangrojong sareng kaasih pangguna di panjuru dunya kalayan kualitas produk anu dipercaya, harga lumayan sareng jasa anu saé!

Kakuatan Kami

1280655_1593316457
1280649_1593316438
1280637_1593316416
1255682_1592990689
1255681_1592990669
1255656_1592990592
1255608_1592990445
1255621_1592990481