• pagebannera

Otomatis Bantalan Bantalan

Pedaran pondok:

Tensioner mangrupikeun alat tegangan sabuk anu dianggo dina sistem transmisi otomotif. Tensioner konstruksi biasana diwangun ku cangkang tetep, panangan tegangan, awak roda, spring torsi, bantalan gulung sareng spring lengan, sareng sajabana otomatis tiasa ngaluyukeun tegangan numutkeun darajat anu béda tina sabuk, sahingga sistem transmisi stabil, aman sareng dipercaya.


Detil Produk

Tanda Produk

轴连轴_01.jpg

Ditempa ku baja bantalan anu unggul

Desain terpadu, kuat sareng awét, henteu gampang cacad, résistansi beban anu saé

Kinerja produk stabil

Bantalanna ngagaduhan pelumasan diri anu saé, henteu gampang panas, sareng awét

Permukaan lemes sareng rata

Permukaan bantalan digosok sareng digosok, lemes sareng tanpa burrs

jaminan kualitas produk

Bantalan gancang-tahan tahan stabil, sora lemah sareng gesekan rendah, ningkatkeun faktor kaamanan

jaminan kualitas produk

Bantalan gancang-tahan tahan stabil, sora lemah sareng gesekan rendah, ningkatkeun faktor kaamanan



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05