• pagebannera

Bantalan otomotif

Pedaran pondok:

Bahan anu dipikaresep nyaéta bahan polyurethane impor sareng bantalan presisi kelas Z3, awét, awét, sepi sareng tahan kaéntan PU produk elastis, pangaruh bisu, permukaan lemes, tahan korosi sareng modél tahan maké, umur jasa anu langkung panjang, akurasi rotasi kualitas luhur , noise Leutik, gancang, sareng teu gampang panas


Detil Produk

Tanda Produk

Ngadopsi tingkat tinggi bantalan baja ngajalin desain Terpadu, kuat sareng awét, henteu gampang cacad, résistansi beban anu saé

Kinerja produk stabil Bantalanna gaduh pelumasan diri anu saé, henteu gampang panas, sareng awét

Saringan ketat Saatos sababaraha uji coba sareng skrining, pikeun mastikeun kualitas produk sareng mastikeun nilai kasalahan bantalan

Saringan ketat Saatos sababaraha uji coba sareng skrining, pikeun mastikeun kualitas produk sareng mastikeun nilai kasalahan bantalan

Saringan ketat Saatos sababaraha uji coba sareng skrining, pikeun mastikeun kualitas produk sareng mastikeun nilai kasalahan bantalan



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05