• pagebannera

Bantalan aci pompa cai otomotif

Pedaran pondok:

Aci pompa cai mobil bantalan nyambungkeun mangrupakeun jenis bantalan. Bahan kandang biasana dikuatkeun nilon 66. Bahan cincin segel umumna karét nitril. Nalika saratna langkung luhur, cincin sealing karét fluor ogé tiasa dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Ditempa ku baja bantalan anu unggul

Desain terpadu, kuat sareng awét, henteu gampang cacad, résistansi beban anu saé

Kinerja produk stabil

Bantalanna ngagaduhan pelumasan diri anu saé, henteu gampang panas, sareng awét

Permukaan lemes sareng rata

Permukaan bantalan digosok sareng digosok, lemes sareng tanpa burrs

jaminan kualitas produk

Bantalan gancang-tahan tahan stabil, sora lemah sareng gesekan rendah, ningkatkeun faktor kaamanan

jaminan kualitas produk

Bantalan gancang-tahan tahan stabil, sora lemah sareng gesekan rendah, ningkatkeun faktor kaamanan

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami