• pagebannera

Leungeun baju aci custom

Pedaran pondok:

Bantalan karét utamina dianggo dina sababaraha industri instrumen presisi, alat transmisi, panto sareng windows parabot perabotan jati sareng sajabina. Ayeuna, aya dua jinis bantalan dilapis karét, anu hiji karét keras sareng anu karét lemes. Karét keras mangrupikeun lapisan plastik dilapiskeun dina luar bantalan, seuseueurna plastik rékayasa nilon, polyoxymethylene, ABS, sareng sajabana Saatos enkapsulasi, luarna rata, kalayan alur ngawangun U atanapi alur ngawangun V, atanapi permukaan buleud. Langkung lemes poliuretan PU.


Detil Produk

Tanda Produk

定制轴承套.jpg

Bahan pikaresep: Bahan polyurethane impor sareng bantalan presisi kelas Z3, awét sareng awét

Sepi sareng tahan pakean

Produk elastis PU, pangaruh bisu anu saé, permukaan lemes, modél tahan korosi sareng tahan maké, umur jasa langkung lami

Akurasi rotasi kualitas luhur, low noise, speed tinggi, sareng henteu gampang panas

Akurasi rotasi kualitas luhur, low noise, speed tinggi, sareng henteu gampang panas

Akurasi rotasi kualitas luhur, low noise, speed tinggi, sareng henteu gampang panas

Akurasi rotasi kualitas luhur, low noise, speed tinggi, sareng henteu gampang panas

BaiGont_22.jpg

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami