• pagebannera

Bantalan bola kontak sudut dua sudut

Pedaran pondok:

Desain bantalan bola kontak sudut dua jajar dasarna sami sareng bantalan bola kontak sudut hiji-jajar, tapi éta ngan ukur butuh rohangan aksial anu kirang. Bantalan bola kontak sudut dua sudut tiasa tahan beban radial sareng beban aksial anu aya dina dua arah. Éta tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros atanapi perumahan dina dua arah. Sudut kontakna 30 derajat. Tiasa nyayogikeun konfigurasi bantalan kaku, sareng tahan jurus ngagulingkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan baja bantalan dipilih, résistansi suhu luhur, tahan korosi, langkung awét

Ngadopsi bahan stamping presisi tina pelat waja, permukaan lemes, henteu burr

Kinerja stabil, kacepetan seragam, ningkatkeun éfisiénsi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05