• pagebannera

Bushing Excavator

Pedaran pondok:

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi. Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.


Detil Produk

Tanda Produk

挖掘机.jpg


Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News

    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05