• pagebannera

Mini bushing

Pedaran pondok:

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi. Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.


Detil Produk

Tanda Produk

BaiGont_01.jpg

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

Bushing salaku fungsi bantalan, ngalereskeun sareng posisi posisi.

Bushing mangrupikeun bagian anu cocog anu dianggo di luar bagian mékanis pikeun ngahontal fungsi panyalindungan sareng panyalindungan pakeun.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News