• pagebannera
  • Non-standard bearings have gradually become the key basic components

    Bantalan non-standar laun janten komponén dasar konci

    Bantalan non-standar penting sareng komponén dasar konci dina industri alat-alat manufaktur, anu sacara langsung nangtoskeun kinerja, kualitas sareng reliabiliti alat-alat utama sareng produk host, sareng dikenal salaku komponén "jantung" tina pabrik alat-alat. Af ...
    Maca deui
  • How to check the appearance of non-standard bearings

    Kumaha parios penampilan bantalan anu henteu standar

    Sagala jinis corétan mékanis, sapertos lecet, goresan, cilaka tekanan, lebam, sareng sajabina, bakal ngabalukarkeun pamasangan bantalan anu goréng, nyababkeun beban éksentris sareng konsentrasi setrés, sareng nyababkeun turunna akurasi rotasi sareng kahirupan jasa. Korosi, kulit hideung, sareng pitting, anu kadua nyaéta ...
    Maca deui
  • Three misunderstandings in the assembly of non-standard bearings

    Tilu salah paham dina rakitan bantalan anu henteu standar

    Nalika masang sareng ngarakit bantalan anu henteu standar, urang ngagaduhan sarat anu ketat dina permukaan instalasi sareng lokasi. Upami anjeun henteu merhatoskeun pangaruh lingkungan perakitan, bahan asing sapertos filing beusi sareng burrs bakal dicampur kana bantalan anu henteu standar, ...
    Maca deui
  • Pangropéa sareng pelumasan bantalan anu henteu standar

    Numutkeun kana panggunaan bagian sareng kaayaan pamakean sareng kaayaan lingkungan, pilih ukuran, akurasi, sareng bantalan non-standar anu pas janten premis pikeun mastikeun hirup jeung reliabilitas. Lokasi panggunaan: Bantalan anu henteu standar cocog pikeun beban radial sareng aksial gabungan anu ...
    Maca deui
  • Specific repair methods for non-standard bearings

    Métode perbaikan khusus pikeun bantalan non-standar

    Bantalan non-standar Nalika bantalan nampilkeun masalah; ideu munggaran dina daptar kedahna nyaéta mariksa sareng ngalereskeun; moal tukeur. Jinis umum tina bantalan bantalan sapertos kieu: 1. Perbaikan kalepatan: Nalika bantalan rusak; lirén ningali sareng ngalereskeun. 2. Perbaikan waktos: Dina urutan pikeun mastikeun t ...
    Maca deui
  • Problems in the application of non-standard bearings

    Masalah dina panerapan bantalan non-standar

    Pancegahan pikeun panggunaan bantalan non-standar: 1. Saatos sataun operasi normal, 2 # minyak spindle sareng elemen filter kasar sareng halus kedah diganti. 2. Nalika stasiun pompa dianggo normal pikeun ngawangun minyak, éta kedah disaring ku 3 lapis lawon sutra. 3. Ngamuat sareng ngabongkar ...
    Maca deui
  • How to prevent bearing rust?

    Kumaha carana nyegah karat bantalan?

    Beberesih permukaan: Metodeu anu pas kedah dipilih numutkeun sifat permukaan obyék anti karat sareng kaayaan dina waktos éta. Ilahar dipaké nyaéta metode beberesih pelarut, metode beberesih pangobatan kimia sareng metode beberesih mékanis. Saatos permukaan garing sareng clea ...
    Maca deui
  • What problems should be paid attention to in the application of non-standard bearings

    Masalah naon anu kedah diperhatoskeun dina panerapan bantalan non-standar

    Bantalan anu henteu standar kedah diganti ku minyak spindle 2 # sareng filter kasar sareng rupa saatos sataun digunakeun normal. Nalika stasiun pompa dianggo normal pikeun ngawangun minyak, éta kedah disaring nganggo 3 lapis lawon sutra. Ngamuat sareng ngabongkar katrol aci utama sareng roda grinding m ...
    Maca deui
  • Non-standard bearing maintenance habits are very important

    Kabiasaan pangropéa bantalan anu henteu baku penting pisan

    Pikeun bantalan anu henteu standar, bantalan khusus anu henteu distandarkeun ku nagara, éta tiasa dianggo dina sababaraha waktos, sareng bakal dianggo di tempat anu lingkunganana langkung ageung. Aranjeunna gaduh waktos jasa anu panjang sareng periode pangropéa anu panjang. Kusabab kitu, kumaha ngalaksanakeun pangropéa kedah ...
    Maca deui
  • What should I do if the temperature of non-standard bearings is too high?

    Naon anu kuring kedah lakukeun upami suhu bantalan anu henteu standar teuing tinggi?

    Umur jasa bantalan non-standar caket pisan hubunganana sareng pabrikan, perakitan, sareng panggunaan. Éta kedah dilakukeun dina unggal tautan pikeun ngadamel bantalan anu henteu standar dina kaayaan ngajalankeun anu pangsaéna, sahingga manjangkeun umur jasa pikeun bantalan non-standar. 1. Kumaha cara ngungkulan pangaruh temperat luhur ...
    Maca deui
  • How to distinguish the quality of non-standard bearing shaft gear hobbing

    Kumaha ngabédakeun kualitas hobbing gear poros bantalan non-standar

    Analisis akurasi mesin hobbing. Akurasi gear aci utamina patali sareng akurasi gerakan, akurasi stabilitas, sareng akurasi touch. Bagian luhur mesin hobbing nganggo kontrol panjang garis normal sareng diameter gir ring pikeun mastikeun akurasi gerakan; kadali ...
    Maca deui
  • Tafsiran biaya anu disumputkeun tina perusahaan bantalan alit sareng sedeng

    Daya saing, khususna perusahaan bantalan alit sareng sedeng sareng ngembangkeun perusahaan bantalan, aranjeunna teras waé ngalaman bottleneck pangembangan dina jangka waktu anu pasti, teras-terasan raos yén biaya operasi parantos naék, tapi sesah milarian "lokasi" ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2