• pagebannera

Sagala jinis corétan mékanis, sapertos lecet, goresan, cilaka tekanan, lebam, sareng sajabina, bakal ngabalukarkeun pamasangan bantalan anu goréng, nyababkeun beban éksentris sareng konsentrasi setrés, sareng nyababkeun turunna akurasi rotasi sareng kahirupan jasa.

Korosi, kulit hideung, sareng ngadu, anu kadua nyaéta cacat anu gampang disimpen kalembaban sareng kokotor, sareng paling dipikaresep janten karat. Korosi mangrupikeun sumber polusi anu nyababkeun goréng dipasangna, mimiti nganggo sareng capé. Karat parah bakal ngajantenkeun bantalan luntur.

Rupa-rupa retakan, sapertos retakan bahan baku, retakan retakan, retakan pangobatan panas sareng grinding retakan, sareng sajabana, retakan ieu bakal janten sumber konsentrasi setrés sareng dilegakeun gancang nalika operasi bantalan di pikahareupeun, nyababkeun bantalanana pecah, mangaruhan kahirupan hirup sareng kaamanan damel anu hébat. Salaku kanyataan, pikeun bantalan anu penting, pabrik bantalan parantos ngalaksanakeun 100% pamariksaan magnét atanapi radiografis dina bagian komponénna.

Ngupas sareng ngalipet, cacat lokal tina dua cacad ieu henteu kabeungkeut pageuh sareng logam dasar, sareng sering aya dékarburisasi atanapi karbon béakna di sakurilingna. Bahanna gampang murag, nyabak, atanapi nganggo, anu ngarugikeun hirup sareng akurasi.

Kualitas riveting atanapi las tina kandang, utamina pikeun niténan naha sirah rivet disaluyukeun, miring, kendor, kakurangan daging atanapi "eyelid dobel", naha posisi las leres, naha titik las ageung teuing atanapi teuing leutik, naha éta henteu dilas ogé atanapi dilas Nyababkeun fenomena unsur ngagugulung macét.

11593482701650644


Pos waktos: Jan-28-2021