• pagebannera

Bantalan presisi

Pedaran pondok:

Bantalan presisi impor non-standar gaduh stabil-tahan tahan stabil, noise lemah sareng gesekan low, sareng ningkatkeun faktor kaamanan. Ditempa ku baja bantalan berkualitas tinggi, desain terpadu, kuat sareng awét, henteu gampang cacad, résistansi beban anu saé. Permukaan bantalan digosok sareng digosok, lemes sareng bébas tina burrs.


Detil Produk

Tanda Produk

BaiGont_01.jpg

BaiGont_05.jpg

BaiGont_07.jpg

Kinerja produk stabil

Bantalan presisi impor non-standar gaduh résistansi maké anu stabil, sora lemah sareng gesekan rendah, sareng ningkatkeun faktor kaamanan

BaiGont_09.jpg

Ditempa ku baja bantalan anu unggul

Desain terpadu, awét sareng henteu gampang cacad, résistansi beban anu saé.

BaiGont_11.jpg

Saringan ketat

Saatos sababaraha uji coba sareng skrining, pikeun mastikeun kualitas produk

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami