• pagebannera

Bantalan roller

Pedaran pondok:

Struktur na saderhana, ukuranana leutik, sareng efisiensi mékanisna luhur. Hal ieu utamina dianggo dina bidang rékayasa mékanis. Desain terpadu, awét sareng henteu gampang cacad, résistansi beban anu saé. Saatos sababaraha uji coba sareng skrining, pikeun mastikeun kualitas produk.


Detil Produk

Tanda Produk

2_01.jpg

2_05.jpg

2_07.jpg

Siklus hirup panjang, awét

Struktur na saderhana, ukuranana leutik, sareng efisiensi mékanisna luhur. Hal ieu utamina dianggo dina bidang rékayasa mékanis.

2_09.jpg

Baja bantalan heuras

Bantalanna tina baja bantalan heuras. Bahan bantalan gaduh karasa luhur sareng digosok ku alat mesin presisi tinggi.

2_11.jpg

Saringan ketat

Bantalan gancang-tahan tahan stabil, sora lemah sareng gesekan rendah, ningkatkeun faktor kaamanan

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami