• pagebannera

Bantalan bola témbok ipis

Pedaran pondok:

Bahan optimal, saatos sababaraha saringan sareng uji coba, ngagunakeun bahan baja bantalan kualitas luhur, kalayan kinerja pangolahan anu saé, henteu gampang karat, pikeun mastikeun kualitas produk. Pamakéan téknologi canggih polishing, penampilan bersih, kapasitas beban ageung, gesekan low.


Detil Produk

Tanda Produk

BaiGont_01.jpg

BaiGont_05.jpg

BaiGont_07.jpg

Prosés polés

Permukaanna beresih sareng bersih, kapasitas beban ageung, sareng gesekan alit.

BaiGont_09.jpg

Bahan baja bantalan

Bahan baja bantalan gaduh kinerja olahan anu saé sareng henteu gampang karat.

BaiGont_11.jpg

Bahan pikaresep

Bahan optimal, ngalangkungan sababaraha saringan sareng uji coba, pikeun mastikeun kualitas produk.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami